background-imagebitfactor-logo-small

Hyvä idea muovautuu osissa

ketterä palvelukehitys pähkinänkuoressa

content-image

Miten ja miksi digitaalisen palvelun ideaa kannattaa jalostaa ketterästi?

Ketterät toimintatavat ovat levinneet alkuperäisestä ohjelmistokehityksen kodistaan liiketoiminnan johtoon ja moneen muuhunkin tehtävään. Ketterien menetelmien taustalla on Lean-ajattelu, jossa pyritään hukan minimoimiseen. Toisin sanoen vähentämään kaikkea sellaista työtä, joka ei suoraan edistä lopputuloksen valmistumista.

Oikein toteutettu ketteryys on hyvän maineensa ja suosionsa ansainnut. Lataa asiantuntijoidemme kirjoittama opas ja lue aiheesta lisää.

Lataa opas tästä
content-image

Ketterä palvelukehitys muovaa idean todeksi

Olennaisinta ketterässä palvelukehityksessä on valmius reagoida muutoksiin. Tärkeintä on tuottaa hyvä palvelu, joka vastaa oikeisiin tarpeisiin, eikä pelkästään pysyä tiukasti alkuperäisessä suunnitelmassa. Kehitysmenetelmän tunnistaakin siitä, että tekeminen on iteratiivista ja että kehitystä toteutetaan vaiheittain.

Asiantuntijamateriaalissa ketterän menetelmän ja palvelumuotoilun asiantuntijamme kertovat, mitä kaikkea ketterä kehitys on. Kerromme, miten jatkuvalla testaamisella ja kehittämisellä päästään parhaaseen lopputulokseen, ja millaisia työkaluja palvelukehityksen tueksi kannattaa valjastaa.

content-image

Palvelu ei tule valmiiksi koskaan

Ketterä palvelukehitys ei lopu palvelun ensimmäiseen julkaisuun. Parhaita palveluita nimittäin kehitetään ja testataan jatkuvasti. Maailma ei säily muuttumattomana, miksi pysyisi palvelukaan?

content-image

Tämän asiantuntijamateriaalin luettuasi

  • osaat arvioida ideasi liiketoiminnallisen kannattavuuden
  • tiedät, miksi ketterä palvelukehitys on hyvä tapa antaa idean kokeilla siipiään matkalla maailmaan
  • ymmärrät, miksi palvelumuotoilu on erottamaton osa palvelukehitystä
  • opit, kuinka ketterässä kehityksessä ei ole kyse vain teknologiasta tai ohjelmistojen tekemisestä.

Tämän materiaalin lataaminen on täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään. Lataa opas itsellesi täyttämällä oheinen lomake.

Lataa Ketterä palvelukehitys pähkinänkuoressa tästä

Lataamalla tiedoston hyväksyt, että Bitfactor voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Bitfactorin tietosuojaseloste.

Bitfactor

Bitfactor on Oulussa ja Helsingissä toimiva digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Yritys auttaa asiakkaitaan digistrategian suunnittelussa sekä muotoilee ja toteuttaa digitaalisia palveluita. Bitfactorilla työskentelee noin 170 designin, analytiikan ja teknologian ammattilaista.

bitfactor-logo