illustration
Blogitekstejä

Annamme ekaluokkalaisille ikioman kotiavaimen

Aivan kohta monissa kodeissa täytetään koulureppuihin kyniä ja kumeja sekä pieni mutta tärkeä kapine, kotiavain. Ikioma kotiavain on lapselle kokoaan suurempi juttu: se on uusi askel kohti itsenäistymistä, sillä nyt lapsi pääsee kulkemaan kodin ja ulkomaailman väliä itsekseen, ilman aikuisten apua. Vapaus tuo myös vastuuta, sillä pikkuinen avain täytyy pitää tallessa ja aina mukana.

Loihde haluaa tukea ekaluokkaisia ja heidän perheitään tässä jännittävässä elämänvaiheessa ja lahjoittaa kaikille Suomen ekaluokkalaisille ensimmäisen oman ABLOY-kotiavaimen. Teemme avaimia ekaluokkalaisille 13 toimipaikassamme maanantaina 7.8.2023 klo 9–17. 

Lue ohjeet ja toimipaikkojemme osoitteet täältä.

Millaisia muistoja sinulla liittyy kotiavaimeen? Oliko sinulla avain kaulanauhassa vai oliko siinä hieno avaimenperä? Miltä oman avaimen saaminen tuntui?

Haluatko kuulla lisää tästä aiheesta? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.