illustration
Uratarinoita

Senior Designer

Teemu Hakala on oikea designin monitoimimies. Factorilla hän onkin hyödyntänyt taitojaan mitä erilaisimmissa projekteissa ja tykästynyt erityisesti rentoon ja tiiviiseen porukkaan.

Huikeita puitteita hyville projekteille

Teemu Hakala on aina ollut visuaalinen ihminen ja tykännyt paljon esimerkiksi piirtämisestä. Hänet värvättiin suoraan koulun penkiltä grafiikkahommien pariin designerin uraa on nyt takana jo 20 vuotta. Teemun mukaan kaikenlaista on tullut matkan aikana tehtyä: esimerkiksi palvelumuotoilua, UX- ja UI-työtä ja design system -hommia. Aikalailla koko suunnittelupuolen skaala on siis hänellä hallussa.

Teemu aloitti vuonna 2019 Factorilla ja hyppäsi saman tien projektiin yhdelle firman suurimmista asiakkaista. “Paljon on muuttunut siitä kun aloitin urani omalla kotikoneellani, joka kökötti ovesta tehdyn työpöydän päällä. Nykyään tekemisen meininki on tavallaan edelleen samanlaista, mutta puitteet ovat huikeat!”

Factorilla Teemu on ollut mukana esimerkiksi kehittämässä ENCElle uutta brändi-ilmettä, erästä laajalle levinnyttä kuluttajapalvelua ja monia muitakin omasta mielestään hyviä projekteja. “Hyvä projekti on sellainen, jossa homma on mielenkiintoista ja pääsee näkemään oman kädenjälkensä tuloksia – projekti jossa saadaan aikaan jotain hyvää!”

Mieleenpainuvia hetkiä työssä ja vapaa-ajalla

Factorilla Teemu pitää eniten rennosta ja tiiviistä työyhteisöstä. “Parasta on ehdottomasti kulttuuri ja porukka, josta löytyy paljon samanhenkisiä tyyppejä! Järjestämme paljon yhteistä tekemistä eri mielenkiinnonkohteiden ympäriltä, olipa se sitten erikoisoluet tai vaikkapa padel! Mutta mitään painetta osallistua ei ole, vaan jokainen voi valita itselleen sopivimmat aktiviteetit. Pidän meillä vallitsevasta vapautuneesta fiiliksestä ja laajoista mahdollisuuksista tehdä kaikenlaista sekä kehittää itseään.” 

Teemun mielestä mieleenpainuvimpia hetkiä Factorilla ovat perjantait toimistolla. Silloin porukka kerääntyy yhteen ja hommia päästään tekemään yhdessä muiden kanssa. “Ja tietty vuosittaiset Levin reissut jäävät aina mieleen! Itse olen yrittänyt ahkerasti osallistua kaikkiin firman aktiviteetteihin ja bileisiin.”

Vastapainona työlle Teemu tekee vapaa-ajallaan tatuointeja. “Se on vähän erilaista kuin päiväduuni: konkreettisempaa ja jättää kirjaimellisesti jäljen. Digitaaliset palvelut saattavat ajan kanssa hävitä, mutta tatuoinnit ovat parhaimmillaan ikuisia.” Taiteilun lisäksi hän tykkää myös ulkoilla, retkeillä, liikkua monipuolisesti ja pelata videopelejä.Factorin tiimiin etsitään lisää Teemun kaltaisia työkavereita. Lue lisää meistä ja ollaan yhteyksissä!

Haluatko kuulla lisää tästä aiheesta? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.