illustration
Uutisia

Murros on mahdollisuus luoda uutta — Bitfactor ja Aureolis syventävät yhteistyötä

Maailmassa, jossa kilpailu lisääntyy jatkuvasti, vahva asiakaskokemus on avain menestykseen. Datan hyödyntäminen, asiakasymmärrys ja muotoilun keinot mahdollistavat elämyksellisten ja oivaltavien palvelujen luomiseen. Näistä ajatuksista syntyi Murros, Viria-konserniin kuuluvien yhtiöiden Aureoliksen ja Bitfactorin visionäärinen asiantuntijapalvelu.

Murros löytää ja rakentaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaalisessa maailmassa. Lähtökohtana ovat tieto-ohjautuvuus ja asiakaskokemus: Murros auttaa asiakkaitaan menestymään kilpailussa tiedon ja erinomaisen asiakaskokemuksen avulla. 

Yhdessä noin 300 asiantuntijan voimin pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin laajasti aina tiedolla johtamisen edistämisestä digitaalisten palvelukokonaisuuksien toteuttamiseen ja data-alustoista tekoälyä hyödyntäviin ratkaisuihin.

Lue lisää ja tutustu Murrokseen murros.com.