illustration
Blogitekstejä

Veden äärellä — Bitfactorin ilme uudistui

Vesi ja sen tuoma muutoksen voima ovat uuden Bitfactorin ydin.

Bitfactor on pysynyt jatkuvassa liikkeessä aina perustamisestaan asti. Muutamassa vuodessa olemme kasvaneet teknologiapainotteisesta konsulttitalosta täyden palvelun asiantuntijayritykseksi digitaalisen liiketoiminnan alalla. Nykyään 170 asiantuntijasta koostuvassa Bitfactorissa yhdistyvät vahva ja monipuolinen osaaminen niin teknologian, designin kuin analytiikankin saralla.

Olemme muovanneet myös Bitfactorin ulkoista ilmettä vastaamaan ydintämme. Haluamme, että Bitfactor näyttää ja tuntuu siltä, mitä me pohjimmiltaan olemme: tienraivaajia ja suunnannäyttäjiä. 

Be water

Uskomme liikkeeseen ja muodonmuutokseen, virtaavaan veteen. Be water, ole vesi. Siihen tiivistyy kaiken suunnittelumme filosofia. Alati muotoaan muuttavaan veteen. Pehmeään kasvun tuojaan, joka löytää aina oman tiensä ja kuitenkin tarvittaessa leikkaa terästä ja halkaisee vuoria.

Tänään selviytyjä on se, joka pystyy muuttumaan ja löytämään tiensä ohi eiliseen jämähtäneiden lohkareiden – kuten vesi löytää tiensä läpi kiviröykkiön, silottaen tieltään esteet ja luoden uomansa joka päivä uudelleen.

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos. Me emme pelkää muutosta emmekä muuttumista, vaan elämme siitä. Digitaalinen maailma on elementtimme, jonka tunnemme selkäytimessämme asti ja sen liikkeet ja koodit hallitsemalla muotoilemme asiakkaidemme bisneksestä voittavaa.

Jokainen bitfactorilainen tekee työnsä sydämestä, mutta jalat maassa. Emme halua tyytyä olemaan vain työn suorittajia; haluamme olla suunnannäyttäjiä, joista loistaa intohimon liekki. 

Tämä filosofia on Bitfactorin ytimessä. Olemme ylpeitä yhdessä rakentamastamme Bitfactorista ja erityisen innoissamme siitä, miten uusi ilme kuvaa meitä ja ajattelutapaamme. Tutustu nettisivuihimme ja katso, miltä uudistunut Bitfactor näyttää!