illustration
Uratarinoita

Frontend-ammattilainen

Aloitin urani tutkijana. Projektit ja roolit, joissa pääsi toteuttamaan erilaisia teknisiä demoja niin web- kuin mobiilipuolellekin tuntuivat minusta alusta asti luontevilta. Pääkaupunkiseudulle muutettuani työskentelin pari vuotta start-up-maailmassa ja Bitfactorille siirtymisen jälkeen olen keskittynyt enimmäkseen web frontend -kehitykseen.

Minusta työssä mukavinta ovat mielenkiintoiset projektit, uuden oppiminen sekä motivoiva ja osaava työyhteisö. On hienoa nähdä oma kädenjälki erityisesti palveluissa, jotka ovat mukana ihmisten päivittäisessä elämässä. Työporukassa pidän erityisesti siitä, että kasassa on tosi ammattitaitoinen tiimi ja paljon samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa viihtyy myös työn ulkopuolella.

Vapaa-ajalla minut löytää usein golfkentältä ja talvikuukausina satunnaisesti salibandyä pelaamasta, nykyään lähinnä harrastemielessä. Myös tietokonepelit ovat mieleistä puuhaa.

Etsimme lisää ammattilaisia tiimiimme, katso tästä työpaikkailmoitukset!