illustration
Uratarinoita

Taianomaista koodia

Ensimmäinen kosketukseni ohjelmointiin oli tekstiseikkailupelien koodaaminen ala-asteikäisenä. Harrastus jatkui myöhemmällekin iälle ja myös opiskelupaikka löytyi ohjelmoinnin parista. Nykyään minulla on pitkä kokemus muun muassa Qt- ja QML-ohjelmoijana niin työpöytä- ja mobiilisovellusten kuin myös sulautettujen järjestelmien parista.

Olen työskennellyt esimerkiksi terveys- ja hyvinvointialan sekä tietoturva-alan projekteissa. Mielestäni niissä parasta on olla mukana kehittämässä uusia, entistä parempia ohjelmistoja ihmisten tarpeisiin. Tällaisissa tehtävissä erityisesti hyvä ennakointi- ja arviointikykyni ovat eduksi: tunnen kehityksen mahdollisuudet ja haasteet kokemuksella.

Harrastuksiini kuuluvat kiipeily sekä tietokone- ja lautapelit. Olen myös kokenut taikuri. Nykyään viihdytän taikatempuillani enimmäkseen perhettä ja työkavereita, mutta aikaisemmin olen myös esiintynyt erilaisissa tapahtumissa. Taikatemput ovat odotettu ohjelmanumero myös Bitfactorin Levin reissuilla.

Etsimme lisää ammattilaisia tiimiimme, katso tästä työpaikkailmoitukset!