illustration
Uratarinoita

Ohjelmoinnin monilahjakkuus

Työskentelen Helsingin toimistollamme Full Stack -kehittäjänä. Alun perin kipinä koodaamiseen syntyi designinnostuksen kautta, kun opettelin koodaamaan omia teoksiani.

Into ei ole laantunut ajan myötä, vaan vuosien jälkeenkin tiedonjano on säilynyt vahvana. Olen ollut mukana tekemässä projekteja monille eri tahoille, kuten kaupungeille ja taloushallinnon tarpeisiin. Haluan ymmärtää jokaisen projektini aina suuremmassa kokonaiskuvassa ja ajatella toteutusta loppukäyttäjän näkökulmasta, mikä on mielenkiintoista ja myös haastavaa. Itsensä haastaminen, kehittyminen ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely ovat mielestäni työn suola.

Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti videopelejä ja koripalloa pelaillen sekä omasta koiranpennusta haaveillen.