illustration
Uratarinoita

Ohjelmistoalan moniosaaja

Olen urallani työskennellyt monenlaisissa rooleissa, kuten koodarina, projektipäällikkönä ja tiiminvetäjänä projektista riippuen. Aloitin nyt 15 vuotta kestäneen urani mobiilikehityksen parissa, mutta nykyään keskityn enimmäkseen palvelurajapintojen ja taustajärjestelmien kehittämiseen.


Mielestäni yksi parhaista asioista työssäni on tehtävien vaihteleva luonne; työpäivästä tulee usein aivan erilainen, kuin aamulla kuvitteli. Olipa päivä millainen tahansa, hyvin toimivasta tiimistä sekä analyyttisesta ja pitkäjänteisestä lähestymistavasta on aina hyötyä. Näin päästään toimivaan, tarkoituksenmukaiseen ja helppokäyttöiseen lopputulokseen.


Sain muutama vuosi sitten diplomityöni valmiiksi, joten töiden ohella on jälleen aikaa myös harrastuksille. Frisbeegolf, laskettelu ja pelaaminen ovat suosiossa aina vuodenajasta riippuen.