background-imagebitfactor-logo-small

Design osana

kilpailuedun rakentamista

content-image

Miten designajattelu parantaa yrityksen kilpailukykyä ja asiakaskokemusta?

Muotoilun menetelmistä on tutkitusti merkittävää etua yrityksille niiden toiminnan ja palveluiden kehittämisessä. Tämä oppaan luettuasi ymmärrät, mitä designlähtöisyydellä tarkoitetaan, millaisia liiketoimintahyötyjä sen avulla voidaan saavuttaa ja mitä designlähtöisyys käytännössä yrityksiltä vaatii.

content-image

Tunnetko designajattelun hyödyt liiketoiminnalle?

Designlähtöisyys takaa yrityksen kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen kehittämisen, mikä tutkitusti parantaa myös liiketoiminnan lukuja. Tässä materiaalissa syvennymme tarkemmin designin liiketoimintahyötyihin ja sen menetelmien tuomiin mahdollisuuksiin.

Tulet huomaamaan, että designlähtöisyys vaatii yrityksiltä paljon. Palkintoina ovat kuitenkin työn tehostuminen, jouhevoituminen ja sen mielekkyyden parantuminen, liiketoiminnan kehittyminen sekä asiakaskokemuksen kasvu.

content-image

Ota seuraavat askeleet kohti designlähtöistä liiketoimintastrategiaa

Monet yritykset listaavat asiakaslähtöisyyden liiketoiminnan tärkeimpiin arvoihin. Oletteko te niin asiakaslähtöisiä kuin luulette?

Designissa ja asiakaslähtöisyydessä on kyseessä lopulta koko yrityksen toimintaa ja strategiaa koskeva muutos, joten työ vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä. Oppaassa esittelemme viisiportaisen maturiteettimallin, joka auttaa tunnistamaan oman organisaation designlähtöisyyden valmiustason, sekä keinot designlähtöisyyden kehittämiseen.

content-image

Lue oppaasta lisää muun muassa näistä teemoista:

  • Kuka tarvitsee designajattelua ja mitä sillä saavutetaan?
  • Miten desinlähtöisyys näkyy tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä?
  • Mitä hyötyä designajattelu tuo sisäisten prosessien tehostamiseen?
  • Miten yrityksissä voidaan kasvattaa designosaamista ja mitä designlähtöinen liiketoimintastrategia käytännössä vaatii?
  • Miksi design ja asiakaslähtöisyys tulisi olla sisäänkirjoitettu osa yrityksen liiketoimintastrategiaa?

Tämän materiaalin lataaminen on täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään. Lataa opas itsellesi täyttämällä oheinen lomake.

Lataa Design osana kilpailuedun rakentamista -opas tästä

Lataamalla tiedoston hyväksyt, että Bitfactor voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Bitfactorin tietosuojaseloste.

bitfactor-logo